WOOPAHOO!

Het leukste, gekste, spannendste, mooiste indoor pretpark in Kortrijk

Kom en ontdek onze wereld van Woopahoo met vele toffe en spectaculaire attracties! Speelplezier verzekerd! In het huis van Woopahoo kun je ook terecht voor tal van lekkere snacks en drankjes.

Voor de dansliefhebbers is er de enige echte professionele Woopahoo-kinderdisco! Shaken, draaien, springen, zwieren.....laat je helemaal gaan op het ritme van de allerleukste dansliedjes.

Wij verzorgen graag al uw recepties, doop- en communiefeesten, bedrijfsfeestjes, verenigingfeestjes, vergaderingen,.... Hiervoor hebben we een afzonderlijke ruimte met zicht op het speelpark. Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer info. 


Clip 'n Climb

Nieuw in Belgiƫ voor jong en oud!

Ga de 18 klimuitdagingen aan.  Ideaal voor een verjaardagsfeestje, sportdagen, schooluitstappen, bedrijfsuitje of een teambuildingsessie.  

Het klimconcept bestaat steeds uit vrolijke, funky kleuren en is aantrekkelijk voor alle leeftijden en ervaringsniveau's.
Onze personeelsleden kregen een uitgebreide opleiding, verzorgd door een ervaren Clip 'n Climb expert.

Elke klimsessie bestaat uit halfuur uur en start telkens op het halfuur.  Om de nodige instructies vlot en efficiĆ«nt te kunnen geven, vragen wij om steeds een halfuur op voorhand aanwezig te zijn. De leeftijd is vanaf 4 jaar tot ...   ja ook papa en mama mogen meeklimmen.

Er is ook een uitzicht op de klimarena zodat de niet klimmende bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Gesloten schoenen verplicht, geen sandalen of slippers!!


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!